Sondorii

Bombă de presă: USL ar câştiga alegerile cu 66% - sondaj CSCI.

Vezi doamne Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (ce pompos!, vai ce pompos!) a dat publicităţii un super mare sondaj din care reiese... aceeaşi abureală ca şi în celelalte sondaje comandate de iRealitatea şi/sau Pubela3: ei învinge (sic!).

Conform unei tradiţii bine împământenite nimeni nu spune cine este CSCI şi ce vrea el. Aşa că săpăm:

Site-ul oficial ne informează (fără diacritice că doar sunt oameni serioşi, ăştia sondează nu se joacă de-a ortografia) că CSCI este "un proiect initiat si sustinut de Fundatia Multimedia pentru democratie locala". Tii, ce frumos şi pompos sunăăăăă...

Mai aflăm ceva interesant: "Culegerea datelor sociologice este realizata de catre firma Operations Research, coordonata de sociologul Emil Pislaru". Ca să vezi, o firmă "de apartament" din Cluj. Surprinzător, nu?

Cine e Fundaţia Multimedia?


1. Bogdan Teodorescu - preşedinte de onoare
2. Dan Sultănescu - preşedinte executiv

Chiar dacă ne facem că nu-l ştim pe Bogdan Teodorescu (un vajnic rânitor de bălegar în grajdurile lui Voiculescu), "opera" literară a celor doi este edificatoare:


Măi băieţi, n-aţi vrea voi (şi ceilalţi ca voi) să sondaţi ceva mai la vale? Sau, cel puţin, lăsaţi dracu' tertipurile şi spuneţi cu curaj: "Ham! Ham! Ham! Ne-a spus stăpânu' Voiculescu să vă zicem că şatra lui e a mai tare!"

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 18 februarie 2011 (08:00)
Arhivat în: , , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger