Studiu: Omenirea se tâmpeşte

Credeaţi că le-aţi auzit pe toate?

Ştiaţi, desigur, că fumatul provoacă cancer şi/sau deces prematur deşi bunicii şi străbunicii voştrii fumau mahorcă "trasă" în hârtie de ziar în timp ce spărgeau lemne în curte la 90 de ani.

Ştiaţi şi că dioxidul de carbon emanat de eşapamentele autoturismelor ajunge în atmosferă, unde se supără rău, rău de tot şi se apucă de topit calotele polare.

Ei bine, aflaţi că a apărut cireaşa de pe tort, cea mai mare tâmpenie debitată vreodată de o persoană ce se pretinde parte a comunităţii ştiinţifice internaţionale.

Dr. Nathan Grills expert probleme de sănătate publică al Universităţii Monash, Australia, susţine, în rezultatele unui studiu publicate recent:

"Moş Crăciun este un exemplu negativ în materie de sănătate, cu burta sa mare şi mergând tot timpul în sanie, când ar trebui să ţină regim şi să meargă pe jos sau cu bicicleta.
[...]
Pe plan epidemiologic există o corelaţie între ţările care îl venerează pe Moş Crăciun şi cele în care rata obezităţii în rândul copiilor este superioară mediei.
[....]
Pe anumite cărţi poştale putem vedea, încă, imaginea unui Moş Crăciun care fumează pipă - ne putem imagina ce gândeşte un copil de 12 ani: <<Fumează, trebuie să aibă peste 99 de ani şi nu a murit încă de cancer de plămâni>>
[...]
Moş Crăciun ar putea fi acuzat şi de anumite comportamente periculoase, în special faptul că nu îşi pune niciodată centura de siguranţă şi nu poartă cască atunci când înconjoară Pământul zburând cu sania.
[...]
Moş Crăciun este un potenţial vector de propagare a maladiilor infecţioase."

Fie că a fost sau nu beat pe durata aprofundatului studiu, stimatul domn doctor m-a convins, e "cocă".

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 17 decembrie 2009 (21:34)
Arhivat în: ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger