Încântător!


Stargate Universe a fost anulat.
În sfârşit, slavă Domnului! Monstruozitatea mutantă care a ucis franchiza Stargate a fost învinsă de Eroul Rating.

Să fim bine înţeleşi, n-am nimic cu SGU în sine, înţeleg că există fani înfocaţi ai timpului pierdut cu o banalitate poleită cu o atmosferă sumbră, în care singurele scene mai acătării sunt cele în care se deschid sau se închid uşile, n-au decât să fie sănătoşi, gusturile nu se discută, însă m-a deranjat foarte tare alipirea mărcii Stargate de aceasta.

Dacă serialul s-ar fi numit Tineri Cosmonauţi Neliniştiţi ar fi fost mult mai cinstit şi nu ar fi pornit la drum cu o fraudă, încercând să se folosească de imensa popularitate a unei reţete de succes pentru a impulsiona un serial care îi are printre protagonişti pe "celebrul" actor de filme "B" Lou Diamond Pillips. Dacă era şi Cynthia Rothrock aveam garnitura completă.

Prin tramă, atmosferă, dialoguri, Stargate Universe a reuşit să convingă fanii Stargate că, de fapt, este parte a unei cu totul alte serii - Battlestar Galactica - un soap cu un nume la fel de înşelător, care, dacă producătorii ar fi fost oameni cinstiţi, s-ar fi chemat Betty cea Urâtă în drum spre Marte.

Chiar dacă nu vom mai avea prea curând, sau poate niciodată, plăcerea de a ne bucura de un Stargate adevărat (franchiza este deţinută în acest moment de canalul SyFy, parte a NBC, a cărui concepţie despre science-fiction este materializată prin transmiterea la ore de maximă audienţă a "competiţiilor" de wrestling), măcar putem sta liniştiţi ştiind că mutantul a fost anihilat.

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 19 decembrie 2010 (10:45)
Arhivat în: , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger