Hera

Aceia care se bucură că doi jurnalişti au fost înlăturaţi fără explicaţii sunt săraci cu duhul. Pot să-ţi placă sau pot să nu-ţi placă Oana Stancu şi Adrian Ursu.
Călin Hera

Stau câteodată şi mă întreb de unde vine acest aer de superioritate întâlnit adesea la mulţi din conaţionalii noştri? Domnul Hera, de exemplu, îşi poartă nasul foarte pe sus când se adresează cititorilor pentru că de obicei stă cu capul plecat şi oarecum îndoit de mijloc, altfel nu-mi explic.

Distinsul domn Hera reuşeşte să introducă într-o singură frază atât un atac grobian asupra cititorilor cât şi o dezinformare şi tentativă de manipulare de dimensiuni ciclopice.

"Doi jurnalişti au fost înlăturaţi". Sesizaţi dezinformarea şi manipularea? Oana Stancu şi Adrian Ursu jurnalişti? Serios? De când?

Urmând logica stimatului domn Hera putem construi un articol în care să dezavuăm încadrarea lui Josef Mengele în tagma criminalilor de război nazişti?

În fond "doctorul" Mengele a absolvit o şcoală de medicină şi purta halat alb "la lucru", tot aşa cum Oana Stancu şi Adrian Ursu au absolvit şcoli de jurnalism şi purtau lavalieră. "Lucrările" lui Mengele erau experimente ştiinţifice sau manifestări ale sadismului psihopat? Era "Ora de foc" o emisiune moderată de Oana Stancu şi Adrian Ursu sau un mijloc de defulare a frustrărilor personale şi de "trust" prin metode gestapoviste?

Poate da "superiorul" domn Hera un răspuns arogant la aceste întrebări?

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 17 februarie 2011 (09:52)
Arhivat în: , , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger