Jihad eolian

Acest proces nu are nicio legatură cu justiţia, este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul Traian Băsescu. Domnia sa a început o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive. Începând de azi, am inceput şi eu o vânătoare împotriva lui şi a tuturor care îl sprijină.

Micul ilegalist persecutat îşi permite într-o sală de judecată, din mijlocul procurorilor şi poliţiştilor, să profereze asemenea ameninţări. Atât de cruntă este dictatura ce-o trăim încât orice dobitoc poate comite o infracţiune şi apoi să plece liniştit pe propriile picioare rotile.

Să fim bine înţeleşi, una e să spui "de azi suntem în război" şi cu totul altceva "de azi te vânez".
Vânătoarea implică pândă sau hăituire urmate de ucidere. Războiul poate fi şi "rece", mediatic, virtual, vânătoarea induce o acţiune fizică, reală.

Art. 193 Cod Penal:
Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

"Vânătoare împotriva lui şi a tuturor care îl sprijină" este mult prea mult pentru a fi trecut cu vederea chiar şi în cazul infractorului Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 16 februarie 2011 (08:25)
Arhivat în: , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger