Ciumă



Restauraţia bolşevică era previzibilă, în special la Bucureşti unde concentraţia de lepre bugetare şi imigranţi troglodiţi de la coada vacii este maximă. Însă de aici şi până la oribilul muget de satisfacţie, scos de Oprescu la aflarea veştii că sectorul 3 a fost câştigat de un pedofil analfabet, e cale foarte, foarte lungă.

Iarăşi, ca un blestem ciclic, prin "grija" putorilor nespălate, ciuma se aşterne peste România. Tot ce-am clădit, tot ce-am câştigat - cu sudoare şi uneori cu sânge - pe calea spre o normalitate democratică, se va duce dracului.

Nebunia pare că nu mai are limite:
- Oprescu îşi declamă cu cărămida'n piept independenţa cu cinci minute înainte să-şi ia limba'n gură cu Ponta şi Antonescu.
- Lia Olguţa Vasilescu e noul primar al Craiovei. Dragi craioveni, voi aţi privit vreodată în genunea din spatele ochilor Olguţei?
- Năstase face declaraţii pompoase cu un zâmbet şăgalnic în colţul ochiului drept. "V-am făcut, fraierilor" pare a spune el în gând în timp ce, cu siguranţă şi tot pe tăcute, cântă osanaua pentru liota de avocaţi care şi-au bătut joc de justiţie în numele său.
- Robert Negoiţă este primarul sectorului 3. Dacă un prost patetic cu pedale este primar, cum sunt oare cei ce l-au ales?
- Babeta neonazistă Zoe Petre şi Quasimodo cu ţâţe Pippidi se bucură. E normal, ele nu pot mima apartenenţa la "elită" decât în regimuri cu iz totalitar. În rest sunt nule şi neavenite, nebăgate în seamă, ceea ce, veleitare fiind, le enervează cumplit.
- Sunt unii care exultă la gândul că Nicuşor Dan (nenea ăla care apără magherniţele ţigăneşti de pe Buzeşti) "s-a ales" consilier de Bucale şi a obţinut un ditamai aproape 7% în cursa pentru Primăria Capitalei. Oooooo, ce realizareeeeee! Uraaaaaa! Uraaaaaaa! Uraaaaaa! Propun ca la parlamentare să votăm cu Iţic Ştrul sau cu alt ilustru necunoscut plin de calităţi teoretice, numai aşa de-ai dracu' ca s-o învăţăm minte pe Elena Udrea! Sau ca să ne tăiem, din nou, craca de sub picioare?

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 11 iunie 2012 (08:30)
Arhivat în: , , , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger