Oare?

În sfârşit, după debarcarea lupului pus paznic la stână Diaconu (cine îl cunoaşte ştie despre ce vorbesc), s-a găsit un personaj cu sânge în instalaţie care a ordonat evacuarea găinarilor de la Antena 3 din casa statului.

Nasol.

Vestea a luat prin surprindere jegoasele cotarle din slujba Pârnăiaşului Nedreptăţit care tocmai declanşaseră o amplă campanie de albire a lăutarului vopsit Voicu, descendent din Cantacuzini (aşa cum se laudă fără să-l întrebe nimeni) şi proaspăt prins cu cioara vopsită.

Argaţii slinosului Voiculescu nu se mulţumesc doar să se căineze şi-n direct şi-n reluare, au început chiar să instige la acţiuni de forţă în stradă, îndemnând masa de troglodiţi decerebraţi a telespectatorilor acestui post să iasă şi să protesteze pentru că "asta nu e executare, e execuţie".

Aşteptăm cu interes perindarea prin platourile Antenei 3 a tuturor celor care s-au înscris pe lista ruşinii naţionale, oameni de presupusă cultură care şi-au vândut imaginea şi numele pe trei arginţi amărâţi. Şi, bineînţeles, nu poate lipsi însăşi cireaşa de pe tort, actoraşul scăpătat care s-a reinventat în politruc bolşevic... inegalabil de oribilul rebut social numit Mircea Diaconu.

Este posibil să iasă nimic nici de data asta, în justiţie încă mai sunt câţiva membri ai clanului Pivniceru care vor emite la foc automat o hotărâre de suspendare a evacuării pe motiv de... virusul Zika probabil.

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 15 februarie 2016 (19:23)
Arhivat în: , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger