Politruci şi politonţi (I)


(1). Crin Antonescu declară ritos, cu seninătatea lui Goe după ce a vărsat chiseaua cu dulceaţă în pantofii musafirilor, că "nu susţine proiectul Roşia Montană pentru că este în programul de guvernare al lui Adriean Videanu". Opinie fundamentată vere, de lider PNL.

(2). "Sunt din ce în ce mai hotărât să candidez la preşedinţia partidului" zice musiu Adrian Năstase care zisese mai 'nainte "voi vedea dacă există sprijin pentru o astfel de idee". Cocheta cocotă politică se vroia deci rugată, implorată să candideze, cu ceva vreme în urmă. Că e din ce în ce mai hotărât acum nu poate însemna decât un lucru: creşte numărul pupacilor în dos atinşi la pungă de dictatura lu' Băse.

(3). "Lucrurile sunt clare. Este, de fapt, o ofertă pentru dialog, de a rupe gardurile de sârmă ghimpată care am senzaţia că în acest moment se ridică în partid. Nu este nimic altceva decât ideea că prin pace internă vom reuşi să ne realizăm proiectele." - Cristian Diaconescu, catindat.
Limbă de lemn vericule da lemn din cela exotic, un tek ceva, că ăsta-i om fin, cu şcoală. O fi învăţat în atâţia ani de carieră că între diplomaţie şi preacurvie distanţa e infimă? Şi că "stilul şarpelui" în politică nu aduce rezultate?

(4). "În calitate de vicepreşedinte al PNL şi lider al delegaţiei liberale din Parlamentul European, salut orice dezbatere pe orice temă de interes public." zice madam Norica Nicolai sărind în apărarea soţiei lu' şefu. Ete colea temă de dezbatere madam: Cum te simţi matale ca parlamentar european ştiind că, pe vremea când erai un vajnic procuror comunist, ai încălcat cu bună ştiinţă şi în mod voluntar drepturile omului? Aud?

(5). Eugen Nicolăescu speră ca instituţii ale statului să nu fie folosite "ca arme politice împotriva opozanţilor actualei puteri". Sigur tată, cum vă prinde careva cu ocaua mică cum strigaţi ca din gură de şarpe că sunteţi persecutaţi politic. Liber la furat, fraţilor, doar sunteţi politicieni ce dracu'!

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 27 ianuarie 2010 (18:00)
Arhivat în: , , , , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger