Răzmeriţa neamurilor proaste

Conform versiunii acceptate şi împrăştiate în lume de răspândaci ('telectuali senili, răstălmăcitori de cuvinte la teveu şi bloggeri nazişti în nume şi idei) Adamescu şi Evangenia au avut doi fii pe care i-au numit (că încă nu se inventase botezu') Liberalu' şi Socialistu' şi le-au lăsat moştenire Ţara.

O altă versiune, promovată timid de oameni cu scaun la cap, vorbeşte despre existenţa celui de-al treilea fiu ce purta numele Democratu' care ar fi avut şi el dreptul măcar la existenţă dacă nu la administrarea împărăţiei alături de fraţii săi.

În răspunsul dat de Liberalu' şi Socialistu' în întâmpinarea acestei noi teorii apare ideea că Democratu' e un fel de frate vitreg, rod al unei aventuri de-o noapte pe care Adamescu a avut-o cu Necurata, una din fetele infamului Drăculescu, dar nu are dreptul de a sta în fruntea bucatelor fiindcă are tendinţa să înfulece el tot, fără a se gândi să împartă şi cu ei.

Şi uite aşa am ajuns în zilele noastre când PNL şi PSD ţipă ca din gură de şarpe că sunt oropsite şi prigonite de un PD-L diavolesc condus de însuşi Tartorul cel mare. Deşi elucubraţiile perorate de "vârfurile" liberale şi socialiste sunt demne de o antologie a imbecilităţii scârnăviile media îşi fac datoria de slugi promovându-le şi amplificându-le. Toate acestea în cadrul unor pregătiri susţinute pentru o nouă campanie de răsturnare a Preşedintelui, printr-o altă tentativă de lovitură de stat, prevăzută a fi declanşată spre sfârşitul primăverii, înainte de vacanţa parlamentară, poate chiar concomitent cu manifestaţiile de stradă, prevăzute pentru data de 2 aprilie 2010 şi promovate intens pe blogurile extremiştilor neonazişti şi neocomunişti. După ce o eşua şi asta sunt curios dacă se va gândi careva să-i poprească totuşi pe pucişti.

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 1 februarie 2010 (17:00)
Arhivat în: , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger