Sfârşit de miting

PDL-istul Hoară a fost agresat de un grup compact de "potestatari" adus în Piaţa Victoriei de PSD-istul Dragnea.

Elan Schwarzenberg, claponul ăla pe care încă îl jumuleşte Mihaela Rădulescu, unul din sponsorii grei ai PSD, s-a săturat să bage bani ca un bou (nu-i vina lui aşa s-a născut) şi să nu-i iasă şi lui de-a ciorbică cuşer. Aşa că, uşor gângav cum îl ştim, a ieşit azi în Piaţa Victoriei să protesteze împotriva lui Băsescu-Boc. Dar lui nu-i arde de necazul bugetarilor, nu vă faceţi iluzii. Pe el îl arde la buzunar lipsa de afaceri precum cea descrisă mai jos.
Elan Schwartzenberg ia cu o mână de la stat şi cu cealaltă dă la PSD. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu s-a dovedit a fi un contributor substanţial la campania electorală a social-democraţilor. La alegeri parlamentare din toamna anului trecut, prin firma sa, Seaview Advertising, a donat la PSD suma de 230.000 de lei.
Aceeaşi firmă de publicitate a beneficiat anul trecut, pe vremea guvernării Tărceanu-PNL, de un contract finanţat de ministerul sănătăţii, în valoare de trei milioane de lei, adică aproximativ 800.000 de euro. Contractul a avut ca obiect organizarea campaniei „Stop Fumat” şi a avut-o ca protagonistă chiar pe Mihaela Rădulescu, la acea vreme soţia lui Elan Schwartzenberg.
Donaţia de aproximativ 70.000 de euro nu este însă singura legătură cu PSD. Elan Schwartzenberg este un apropiat al primarului constănţean Radu Mazăre, în a cărui zonă de influenţă desfăşoară câteva afaceri. Printre altele, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu se ocupă şi cu imobiliarele. El a început de curând construcţia unui bloc de opt etaje în Constanţa.
Evenimentul Zilei - 04/04/2009
_

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 19 mai 2010 (13:30)
Arhivat în: , , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger