Renaşterea Califatului (VI)

Eurabia
Cunoaşteţi semnificaţia cuvântului "dhimmi"? Dacă nu o cunoaşteţi este cazul să începeţi să vă informaţi, atât asupra semnificaţiei cât şi asupra implicaţiilor sale. Pentru că "dhimmi", al cărui plural este "dimam" defineşte un infidel (non-musulman) care trăieşte într-un teritoriu aflat sub administrarea unei teocraţii islamice. Europa, pe zi ce trece, se transformă, din ce în ce mai mult, într-un eşicher balcanizat al fortăreţelor naţionaliste şi regiunilor islamice populate de dimam.

Cel mai popular nume pentru nou-născuţii de sex masculin din Anglia zilelor noastre este Mohammad. Unele din cele mai mari oraşe ale Belgiei sunt populate de majorităţi musulmane. Acestea sunt doar două din multitudinea de exemple capabile să demonstreze existenţa unui fenomen cu o rată de creştere îngrijorătoare: transformarea Europei în teritoriu islamic sau, pe scurt, Eurabia.

Numărul imigranţilor musulmani în Europa creşte cu o viteză ameţitoare şi aceşti nou-veniţi, ca şi cei dinaintea lor, nu numai că nu se adaptează la cultura europeană, încearcă chiar să determine conformarea societatăţii europene la propriile lor idealuri. Natalitatea scăzută în rândul populaţiei europene va duce, în curând, la apariţia pe tot continentul a unor fenomene similare cu cel din Marea Britanie unde, în urma unui sondaj de opinie iniţiat de publicaţia London Telegraph, s-a constatat că 40 la sută din din musulmanii britanici doresc introducerea oficială a Şariei. Conform statisticilor, în Marea Britanie, populaţia musulmană se înmulţeşte de 10 ori mai rapid decât restul populaţiei. Asta înseamnă că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, ceea ce astăzi este o simplă aspiraţie, va deveni o cruntă realitate.

Deşi multe ţări din estul Europei, cum ar fi Turcia sau Albania, sunt majoritar musulmane de foarte multă vreme, în mod surprinzător, cea mai mare creştere a populaţiei musulmane se înregistrează în vestul continentului, conform ultimelor statistici în această zonă locuind mai bine de 50 de milioane de musulmani. Aceştia nu sunt însă răspândiţi uniform în teritoriu, majoritatea locuiesc în enclave islamice unde încearcă implementarea locală a Şariei. În Franţa şi Marea Britanie există deja zone în care poliţia şi alţi agenţi de ordine publică nu intră din cauza riscurilor de securitate iar deciziile tribunalelor locale sau naţionale sunt adesea ignorate în favoarea deciziilor date de tribunalele Şaria.

Colac peste pupăză mulţi dintre europenii contemporani nu mai preţuiesc valorile istoriei, nu-şi mai respectă tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti. Sentimentul de vină, atent cultivat de anumite forţe, cauzat de perioadele istorice dominate de fascism, rasism sau imperialism, împinge pe mulţi în braţele culturii islamice care-i atrage mai mult decât cultura occidentală. Nici din punct de vedere al religiei europenii nu stau pe roze, laicizarea este aproape generalizată, în special în rândul elitelor, tradiţiile creştine sunt în plin proces de alienare iar fascinaţia unora pentru Islam devine chiar periculoasă în contextul în care respectivii sunt lideri politici sau formatori de opinie.

Evenimente relativ recente indică o stare de evidentă de confuzie în rândul statelor "de bază" ale Europei, dacă naţiunea franceză (în Franţa populaţia musulmană a atins 12% din total) pare a se fi trezit şi a început să ia măsuri, englezii, în schimb, au socotit că ar fi bine să interzică accesul în Marea Britanie a parlamentarului olandez Geert Wilders, "responsabil" pentru apariţia documentarului Fitna care scoate la iveală adevărata faţă a islamismului.

Poate este timpul ca guvernele încă europene să privească cu atenţie reacţiile disproporţionate pe care lumea musulmană le-a avut la adresa documentarului (indicaţie clară a justeţei sale) şi a autorului său, să-şi aducă aminte de Salman Rushdie şi ale sale Versete Satanice, să-şi scoată capetele din anusuri şi să acţioneze, dacă nu cumva e prea târziu.

Alte articole din serie
Renaşterea Califatului (I)
Renaşterea Califatului (II)
Renaşterea Califatului (III)
Renaşterea Califatului (IV)
Renaşterea Califatului (V)

Publicat de: Mihai (C.T.)
Data: 3 februarie 2010 (08:00)
Arhivat în: , , , ,

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign |

hit counter for blogger